Întâlnire online: Inklings & Kindreds

lewis 2021Ca răspuns la interesul manifestat față de evenimentul online din noiembrie 2020 C. S. Lewis & Kindred Spirits Connected (peste 200 de participanți la întâlnirea Zoom), având ca invitați pe reputații specialiști în opera lui C. S. Lewis, Dr. Michael Ward, Oxford, UK, și Dr. Malcolm Guite, Cambridge, UK, pentru a marca 70 de ani de la publicarea primului dintre cele 7 volume The Chronicles of Narnia (Cronicile din Narnia), se va organiza o manifestare online similară, ‘Inklings & Kindreds’ pe 23 aprilie la 7 pm EEST (4pm BST), moderată de Dr. Kirstin Jeffrey Johnson, cercetătoare și specialistă canadiană în opera lui C. S Lewis și George MacDonald.


Invitații prinicipali vor fi Dr. Malcolm Guite, Universitatea Cambridge, poet, critic literar, muzician, preot la Capela Girton College Cambridge, și Dr. Brenton Dickieson, scriitor și profesor canadian asociat la mai multe universități, între care Regent College (Vancouver), University of PEI și universitatea online Signum.
Tema întâlnirii va fi Inklings of Imagination, concentrându-se asupra valorii literaturii de imaginație și a imaginarului în general și motivele pentru care opera lui C. S. Lewis și a ”spiritelor înrudite” (Kindred Spirits) este relevantă pentru contemporaneitate. Pentru invitați, ca și – sperăm – pentru participanți, această temă nu este doar una de dezbatere pur academică, ci reprezintă însăși substanța și frumusețea vieții.
Date de conectare Zoom https://blogspot.us4.list-manage.com/track/click?u=7ff617846fbd13bf3b0d16393&id=d0620f0f17&e=aa83231b48

Quick links

© English Department UAIC 2022. All Rights Reserved.