Înscrieri deschise la Simpozionul InterCulturalia pentru studenți și tineri cercetători!

InterCulturalia 2020Pe 8-9 mai 2020, Catedrele de Engleză și Franceză de la Facultatea de Litere, în colaborare cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice de la UAIC organizeaza cea de-a IV-a ediție a Simpozionului InterCulturalia pentru studenți și tineri cercetători. Evenimentul își propune să sprijine tinerii cu înclinații spre domeniul cercetării și studiului, fiind o platformă prietenoasă, care le permite să își facă ideile cunoscute, să împărtășească experiențe și să învețe lucruri noi. Lucrările prezentate pot aborda teme variate, dintr-o varietate de domenii, precum literatura, studiile culturale, lingvistica, traducerile, comunicarea în afaceri, filosofia, și multe altele. Limbile de lucru ale simpozionului sunt engleza și franceza.

Cele mai bune lucrări vor fi publicate în revista Intercultural perspectives/ Perspectives interculturelles (Editura UAIC). Primul număr al revistei, cu lucrările din ediția 2018 a simpozionului, poate fi consultat aici.

Pentru a se înscrie, toți cei interesați pot trimite un rezumat al prezentării pe care doresc să o susțină folosind formularele disponibile la finalul următoarelor pagini:

Apel înscriere InterCulturalia engleză

Apel înscriere InterCulturalia franceză

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul evenimentului din acest an.

 

Legături rapide

© English Department UAIC 2022. All Rights Reserved.